Reiser fra Bergen til Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Bergen, Flesland

Ving har massevis av reiser til sol og varme fra Bergen. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Bergen til flere herlige reisemål. God ferie!

Reiseforslag fra Bergen

Reiser i sommer fra Bergen

Her ser du alle charterreisemålene våre i sommer. Søk etter alle reisene fra Bergen.

Reiser til Mallorca fra Bergen

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du reise direkte fra Bergen til Mallorca.

Direkte fra Bergen til herlige Mallorca.

Reiser til Kreta fra Bergen

Kreta

Kreta kan du velge blant et drøyt dusin reisemål. Den greske øya har noe for enhver smak, enten du er historieinteressert, badeglad eller begge deler. Med Ving kan du reise til Kreta fra Bergen.

Oppdag Kreta med Ving!

Reiser i vinter fra Bergen

Under ser du alle charterreisemålene våre i vinter. Søk etter alle reisene fra Bergen.

Reiser fra Bergen til Gran Canaria

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Bergen til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange fine hotell og et bredt utvalg reisemål som tilbyr både underholdning og avkobling.

Res med Ving fra Bergen til populære Gran Canaria.

Tenerife

Reis med Ving fra Bergen til vakre Tenerife. Med sitt skiftende landskap og store utvalg av både reisemål og hotell har Tenerife noe for alle.

Reis med Ving fra Bergen til vakre Tenerife.

Reiser fra Bergen til La Gomera

La Gomera

Til La Gomera reiser du for å nyte vakker natur, storslagen utsikt og fredelige omgivelser. Spiller du golf har du enda en grunn. Med Ving fra Bergen kan du også kombinere La Gomera med Tenerife.

Velg hotell først?

Søk etter alle reisene fra Bergen

Charter fra Bergen med Ving

Opplev verden med Ving! Fra Bergen tilbyr vi både charterferie og pakkereiser med rutefly til massevis av spennende reisemål, både sommer og vinter.
Du kan fly charter til blant annet Kroatia og Tyrkia. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige, enten du trenger bare flybilletter eller fly+hotell. Hva med en storbyferie fra Bergen til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplasser med avreise fra Bergen.