Se hotell (19)

Reiser til Litauen

På den andre side av Østersjøen venter Litauen, som med sin hovedstad Vilnius kan tilby en reise fylt av kultur og historie.
I Litauen er kulturen en viktig del av hverdagen, noe du garantert vil oppdage i løpet av reisen. Hovedstaden Vilnius står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og har et pulserende kulturliv med teater, konserter og kunst. Landet bærer fremdeles preg av årene under russisk styre, men dette er gradvis i ferd med å bli en del av Litauens begivenhetsrike historie.

Litauen – Europas midtpunkt

Litauen er det største og det sydligste av de tre baltiske statene, og ligger rett øst for Skåne i Sør-Sverige. Det er i Litauen Europas geografiske midtpunkt ligger i følge EU. Midtpunktet ligger rett utenfor Vilnius og er merket med et monument som ble reist da Litauen ble medlem av EU i 2004. Hvis du vil besøke dette stedet mens du er i Litauen er det enkelt å finne. Stedet ligger lett tilgjengelig i vakre omgivelser med turstier.

Vings reiser til Litauen

Den korte avstanden fra Norge til Litauen gjør landet til et perfekt reisemål for en helgetur. Når du bestiller en reise til Litauen med Ving kan du velge mellom flere hotell, fra mellomklasse til fine hotell med fem bølger. Alle Vings hotell har sentral beliggenhet i Vilnius, med gangavstand til byens severdigheter. Med Ving bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell

Reiser til Litauen

Vilnius
Det tar litt mindre enn to timer å fly fra Oslo til Vilnius, og Litauens hovedstad passer like bra for en helgetur som for en lengre reise.

Finn reise til Litauen
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.