Se hotell (18)

Reiser til Litauen

På den andre siden av Østersjøen venter Litauen, som med sin vakre hovedstad Vilnius kan tilby en spennende storbyweekend full av kultur og historie.
I Litauen er kulturen en viktig del av hverdagen, noe du garantert vil oppdage i løpet av reisen. Hovedstaden Vilnius står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og har et pulserende kulturliv med teater, konserter og kunst. Landet bærer fremdeles preg av årene under russisk styre, men dette er gradvis i ferd med å bli en del av Litauens begivenhetsrike historie.

Litauen – Europas midtpunkt

Litauen er det største og det sydligste av de tre baltiske statene, og ligger rett øst for Skåne i Sør-Sverige. Det er i Litauen Europas geografiske midtpunkt ligger i følge EU. Midtpunktet ligger rett utenfor Vilnius og er merket med et monument som ble reist da Litauen ble medlem av EU i 2004. Hvis du vil besøke dette stedet mens du er i Litauen er det enkelt å finne. Stedet ligger lett tilgjengelig i vakre omgivelser med turstier.

Vings reiser til Litauen

Den korte avstanden fra Norge til Litauen gjør landet til et perfekt reisemål for en helgetur. Når du bestiller en reise til Litauen med Ving kan du velge mellom flere hotell, fra mellomklasse til fine hotell med fem bølger. Alle Vings hotell har sentral beliggenhet i Vilnius, med gangavstand til byens severdigheter. Med Ving bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Finn reise til Litauen

Reiser til Litauen

Flere reisemål i Litauen
Vilnius
Det tar litt mindre enn to timer å fly fra Oslo til Vilnius, og Litauens hovedstad passer like bra for en helgetur som for en lengre reise.