Se hotell (32)

Reiser til Latvia

Du kan reise til Latvia og hovedstaden Riga på drøyt halvannen time – perfekt for en storbyhelg fylt av god mat og spennende opplevelser.
Når du bestiller en reise til Latvia kan du se fram til å bli kjent med Riga. Dette er landets hovedstad, og et spennende utstillingsvindu for landets historie og kultur. Her finner du mange trendy restauranter, fristende butikker og innholdsrike museer, alt til lave priser. I gamlebyen er det kort gangavstand til det meste – Domkirken, Svenskeporten og Rådhusplassen. Rett utenfor ligger markedet og de grønne parkene langs den gamle vollgraven. I løpet av én dag rekker du å se, og kanskje handle mye uten å stresse rundt mellom severdighetene, og overalt er det trivelige kaféer ogbarer hvor du kan slå deg ned og hvile beina.

Vings Latvia

Når du bestiller en reise til Latvia med Ving kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. En helg, noen ekstra dager ellr kanskje en hel uke, det bestemmer du selv. Ving har en rekke hotell i Riga, alle med gangavstand til sentrum.
Finn ditt hotell
Finn reise til Latvia

Reiser til Latvia

Flere reisemål i Latvia
Riga
Riga er en moderne storby, men også en historisk by. Den korte flytiden gjør Riga til det perfekte reisemålet for en weekend eller midtukeferie.