Mistral Hotel

Hotellet ligger 800 meter fra stranden, 3 kilometer fra Alghero sentrum og marinaen, og 7 kilometer fra Nuraghe Palmavera.
På hotellet er det frokostrom
, bar, hage, safe (i resepsjonen), WiFi, heis og 24-timers resepsjon.
Rommene har telefon, tv, aircondition, oppvarming, WiFi, hårføner og bad.
Adresse: Via Liguria 41, 07041 Alghero, Sardinia
, Italia.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Gratis wifi
Hage
Minibank/minibank
TV
Bar
Frokostrom
Strand: 800 m
Sentrum: 3 km
Flyplass: AHO 7 km

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  800 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.