Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Thomas Cook Airlines og bor på Sunwing Family Resorts.

Med Easy Travel kan du nyte ferien til det fulle. Hva sier du for eksempel til å slippe køer på flyplassen og heller sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? Eller at alle passasjerer kan ta med seg 10 kg ekstra bagasje - helt uten ekstra kostnad? Har du bestilt transport blir du dessuten kjørt rett til hotellet ditt uten stopp på andre hotell på veien.

Enkelt å reise

Enkelt å reise

  • 10 kg ekstra bagasje
  • Plastemballasje til barnevognen
  • Direktebuss til og fra hotellet
  • Innsjekking av bagasje på hotellet på hjemreisen

SJEKK INN I RO OG FRED

10 kg ekstra bagasje

10 kg ekstra bagasje

Vi spanderer ti kilo ekstra bagasje på all våre O.B.C.-gjester, både på ut- og hjemreisen når du flyr med Thomas Cook Airlines. Det gjelder også dersom du har bestilt en kombinasjonsreise der du kombinerer et opphold på O.B.C. med et annet hotell/reisemål. Har du med barnevogn får du beskyttende plastemballasje på avreiseflyplassen, som du selvsagt også kan bruke på hjemreisen.

Innsjekking av bagasje

Innsjekking av bagasje

På våre O.B.C. kan du sjekke inn bagasjen i fred og ro hos Thomas Cook Airlines allerede på hotellet, og deretter nyte de siste timene med sol på hotellet før avreise. Når du ankommer flyplassen går du bare rett til sikkerhetskontrollen uten å behøve å stå i lange innsjekkingskøer.
Tilbudet om innsjekking av bagasje på hotellet samme dag gjelder for flyavganger etter kl. 11.00. Unntak gjelder for Ocean Beach Club - Gran Canaria kan bagasje sjekkes inn på hotellet til alle flyavganger, men til avganger før kl. 11.00 må bagasjen sjekkes inn kvelden før. Du finner tider og annen informasjon om hjemreisen på hotellets egen informasjonsside MyO.B.C. og ved innsjekkingsskranken for Easy Travel i hotellets Resort Service.
Innsjekkingen foregår vanligvis på morgenen/formiddagen, uansett avreisetidspunkt.

HVA GJELDER PÅ DITT O.B.C?

Ocean Beach Club - Kypros

Reisemål: Ayia Napa, Kypros
Innsjekking av bagasje på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: apr-nov

Ocean Beach Club – Gran Canaria

Reisemål: Playa Del Cura, Gran Canaria
Innsjekking av bagasje på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
**Periode:**hele året

Ocean Beach Club - Kreta

Reisemål: Makrigialos, Kreta
Innsjekking av bagasje på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja*
Periode: apr–okt

*Ocean Beach Club - Kreta har ett stopp på veien.

FINN UT MER OM O.B.C.