Hotell med barneklubb

Hotell med

Barneklubb

Hotell med barneklubber og barneaktiviteter

På mange av våre familiehotell tilbyr vi barneklubber som gjør alle glade.

Det beste vi har er Lollo & Bernie Mini Land som finnes på alle våre Sunwing Family Resorts. Lollo & Bernie finner alltid på masse aktiviteter for barna, og i deres Mini Land kan alle barn leke, tegne og se på filmer.

Lollo & Bernie treffer du også på mange andre utvalgte familiehotell, som på flere av våre Family Garden. På våre Family Garden-hotell med Lollo & Bernie er det full fart med barneaktiviteter fra morgen til kveld. På mange andre hotell i vårt utvalg finner du en internasjonal barneklubb, med et variert utvalg av barneaktiviteter. På en del av disse hotellene er det skandinavisktalende personale som deltar i en del av barnaktivitetene som foregår på hotellet. Ta en titt i vårt store utvalg av hotell med barneklubber for alle aldersgrupper, og velg deretter det hotellet som passer dere best.

Om du har større barn kan du lese om våre ungdomsaktiviteter for eldre barn på våre Sunwing Resorts.

Lollo & Bernie på Sunwing

Lollo & Bernie på Sunwing

Vings beste barneklubb, Lollo & Bernies Mini Land, finner du på alle våre Sunwing Family Resorts. Her er det alltid noe å gjøre for små og store barn. De fleste barneaktivitetene er gratis, og ledes av vårt eget utdannede og skandinavisktalende personale.

Lollo & Bernie på andre hotell

På våre hotell som har Lollo & Bernies Kids Club kan barn i alderen 3–7 år bli med på morsomme aktiviteter uten foreldre. Noen barneaktiviteter er gratis, andre er mot en liten avgift. På Åpent hus kan barn i alderen 0–7 år komme sammen med en voksen og pusle, leke og se på film.

Barneklubber på andre hotell

Barneklubber på andre hotell

Dette er barneklubber med et variert utvalg av barne- og familieaktiviteter. Noen ganger har hotellet en egen maskot som gjerne leker med barna. Noen hotell har skandinavisktalende personale.

Alle våre hotell med barneklubb

Her finner du alle hotell i vårt utvalg som tilbyr barneaktiviteter

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim