Anbefalte ruteflyselskap

Når du bestiller en reise med rutefly hos Ving samarbeider vi med flere ulike flyselskap. På denne siden kan du se hvilke flyselskap vi anbefaler til forskjellige destinasjoner, slik at det er lettere for deg å velge riktig flyselskap til reisen. Her kan du også lese om hva du kan forvente deg i form av mat og drikke på reisen, og hvilke bagasjeregler som gjelder. God tur!

Air France

Air France

Med Air France flyr du via hjemmebasen Paris Charles de Gaulle terminal 2, som har gjennomgått en skikkelig ansiktsløftning! Air France har konsentrert sine aktiviteter rundt tre terminaler, noe som gjør din flyforbindelse enklere og raskere.

British Airways

British Airways

British Airways er Europas største flyselskap med flere atlanterhavsflyvninger enn noe annet selskap. British Airways har daglige avganger fra Oslo lufthavn til London.

KLM

KLM

Med KLM flyr du via Amsterdam Airport Schiphol, som år etter år vinner priser som Europas beste flyplass. På KLMs langdistanseruter kan du dessuten bestille sittplass med større benplass, og hvorfor ikke et måltid fra à la carte-menyen?

Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa er et av verdens største flyselskap, med trafikknutepunkter i Frankfurt og München. Lufthansa flyr flere ganger daglig fra Oslo lufthavn til Tyskland.
Gode forbindelser videre til reisemål i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia.

Thai Airways

Thai Airways

Thai Airways flyr direkte til Bangkok fra Oslo lufthavn og tilbyr gode forbindelser videre til mange reisemål i Asia.