Vårt eget flyselskap

Sunclass Airlines

En bedre flyopplevelse

Når du reiser med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines, kan du se frem til en behagelig flyreise.

Vi har lagt ned mye arbeid i å gjøre flyreisene våre til en så god opplevelse som mulig. Vi erstatter nå halvparten av flåten vår med nye Airbus A321. Samtidig oppgraderes interiøret i øvrige fly med nye seter og et nytt underholdningssystem. Vi flyr til en rekke steder rundt om i verden, og på langdistanseflyvningene våre er måltider inkludert uavhengig av flyklasse. Taxfree-utvalget og utmerket service bidrar også til en hyggelig reise.

Nye og oppgraderte fly

Nå kommer reisen din med Sunclass Airlines til å bli enda bedre. Vi erstatter halvparten av flåten med nye Airbus A321. Vi har også oppgradert alle flyene med nye ergonomiske seter, mer benplass, mer moderne kabiner og et helt nytt underholdningssystem.

Flygplan

Forhåndsbestill sete

Vindusete eller ekstra benplass? Ved midtgangen, eller i nærheten av toalettet? Uansett hvilket sete som er din favoritt kan du sikre deg det ved å forhåndsbestille.

Velg sete om bord

Oppgrader måltidet

På langdistanseflyvninger er vårt populære Holiday Meal inkludert i prisen, og hvis du vil gjøre reisen enda bedre kan du oppgradere til Royal Meal – eller kanskje forhåndsbestille en flaske champagne? På kortere reiser forhåndsbestiller du menyen du vil, og avgjør selv om du vil ha den både på ut- og hjemreisen.

Les mer om mat på flyet

Nordens største taxfree-butikk og de billigste varene

Solbriller, snop, eller kanskje en gave til naboen som vannet blomstene? I Airshoppen kan du velge og vrake blant mer enn 700 varer, alt til Nordens laveste priser – opptil 65 prosent lavere enn i vanlige butikker! Takket være prisgarantien vår får du pengene tilbake hvis du mot formodning skulle finne varene til en rimeligere pris på noen av de nordiske flyplassene.

Se utvalget i Airshoppen

Skandinavias beste service

Når du flyr med Sunclass Airlines begynner ferien om bord på flyet. Våre dyktige kabinansatte er kjent for sin gode service, og de får høyest score av alle de skandinaviske charterflyselskapene – en score gitt av gjestene selv.

Easy travel

Har du hørt om Easy Travel-fordelen?

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og skal bo på et av våre Sunprime Hotels eller Sunwing Family Resorts. Hva sier du for eksempel til å slippe køer på flyplassen og heller sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? Eller at alle passasjerer kan ta med seg 10 kg ekstra bagasje - helt uten ekstra kostnad? Har du bestilt transport blir du dessuten kjørt rett til hotellet ditt uten stopp på andre hotell på veien.

Les mer om Easy Travel

Bestill din neste ferie med Sunclass Airlines her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.