Flyselskap med Ving

Hva gjelder for din flyreise?

På denne siden finner du informasjon om hvilke regler og betingelser de forskjellige flyselskapene har når det gjelder mat om bord, bagasje, taxfree-bestillinger og lignende. Alle flyselskapene finner du i listen under.

Hos flere av flyselskapene vi flyr med kan du også forhåndsbestille seter, og vi anbefaler at du gjør det for å sikrestille at dere får sitte samlet. Bestill sete på flyet.

Sunclass Airlines

Sunclass Airlines

Nordens største charter-flyselskap, Sunclass Airlines, står for de fleste av våre charterflyvninger.

Nordens største charter-flyselskap, Sunclass Airlines, står for de fleste av våre charterflyvninger.

Andre charter-flyselskap

Finner du ikke det du leter etter?

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.