Baoase Luxury Resort

Curaçao, Curaçao
Med sin beliggenhet i Willemstad (Pietermaai-distriktet) er Baoase Luxury Resort mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Handelskade og Curaloe Aloe Vera-plantasje
. Dette hotellet med hele 5 stjerner er kun 7,1 mi (11,5 km) unna Curaçao strutsefarm og 19,8 mi (31,8 km) unna Cas Abao strand.
Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 07.00 til kl
. 23.00. Du må kontakte overnattingsstedet på forhånd via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen for å avtale når/hvordan innsjekking skal skje. Du må kontakte overnattingsstedet på forhånd via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen hvis du planlegger å ankomme etter kl. 23.00. Gjestene må kontakte overnattingsstedet i forkant for å få innsjekkingsinstruksjoner. En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst.

Safe i resepsjonen
Resepsjon (begrensede åpningstider)
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Bagasjeoppbevaring

Offisiell klassifisering mangler
 • Spa
  5,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   2 stk.
  • WiFi
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.