Vings avbestillings- og endringsforsikring

- for reiser med charterfly

Av og til endrer reiseplanene seg. Som når man plutselig blir invitert til en 50-årsdag eller når favorittartisten kommer til byen. Ved slike tilfeller gjelder verken reiseforsikring eller forsikringen du får gjennom kredittkort.

Med Vings avbestillings- og endringsforsikring får du mulighet til å endre reisen din så mange ganger du vil fram til 30 dager før avreise, uansett anledning.

Trygghet før avreise – fra 249,- pr. person

DETTE ER INKLUDERT I FORSIKRINGEN

Åpent kjøp i 90 dager
Du har åpent kjøp i 90 dager når reisen bestilles mer enn 180 dager før avreise.
Åpent kjøp gjelder ikke ved endring til ny reise med nytt bestillingsnummer.
 
Gratis endring av reisen
Har det dukket opp noe annet de datoene dere skal reise? Ikke noe problem, du kan endre reisen din uten kostnad fram til 30 dager før avreise. Reisen kan imidlertid ikke endres til et rabattert alternativ.

Gratis endring av navn
Har noen i reisefølget blitt forhindret? Da kan du bytte navn på personen gjennom forsikringen - uten ekstra kostnad.

Avbestilling ved sykdom
Blir du eller noen i nær relasjon rammet av akutt sykdom, kan du avbestille reisen din og få pengene tilbake når du har legeerklæring.

Avbestilling ved oppsigelse
Du får avbestille reisen og få pengene tilbake dersom du skulle være så uheldig og rammes av oppsigelse.

Bli boende-garanti
Skulle noen i reisefølget ditt ha behov for å avbestille med kort varsel p.g.a. sykdom, får du og de øvrige reisende fortsatt bo i det rommet eller leiligheten dere har bestilt, uten noen ekstra kostnader.

Pris pr. person (barn 2-11 år)

Middelhavet: 249,- (179,-)
Kanariøyene, Maderia, Egypt: 329,- (229,-)
Thailand, Gambia, Karibia, Kapp Verde: 489,- (329,-)

BESTILL FORSIKRING

Du kan legge til avbestillings- og endringsforsikringen samtidig som du bestiller reisen, eller i etterkant helt frem til reisens depositum er betalt. Alle reisende på samme bestilling må tegne forsikringen for at vilkårene skal være gjeldende. Forsikringen betales sammen med depositumet og kan ikke endres etter at vi har mottatt betalingen eller etter at åpent kjøp-tiden er gått ut.

> Regler og vilkår for Vings avbestillings- og endringsforsikring
> Skjema for å søke om refusjon for avbestilt reise

Avbestillings- og endringsforsikring gjelder kun for reiser med charterfly. For reiser med rutefly, kontakt oss.

Også Gruppe- og konferansereiser har spesielle vilkår for avbestillingsforsikring, se:
Regler og vilkår for Vings avbestillingsforsikring for gruppe- og konferansereiser

Åpent kjøp i 3 måneder

Åpent kjøp i 3 måneder

"Vi pleier alltid å bestille sommerferien i januar for å være sikre på å få favorittrommet vårt. I mars var vi så uheldige å få en vannskade på kjøkkenet. I sammenheng med å bytte rør byttet vi også ut det gamle kjøkkenet. Ettersom vi hadde avbestillings- og endringsforsikring kunne vi avbestille reisen og bruke pengene på kjøkkenet i stedet."

Gratis endring av reisen

Gratis endring av reisen

"Vi hadde planlagt en reise til Sunwing Alcudia i begynnelsen av juni i sammenheng med skoleslutt. Så fikk sønnen min mulighet til å delta på en fotballeir samme uken. Takket være Vings avbestillings- og endringsforsikring kunne vi reise uken etter i stedet. Helt uten ekstra kostnad. Alle var glade og fornøyde!"

Hvis noen blir syke

"I fjor skulle jeg og min kone reise en uke til Tyrkia og spille golf. Tanken var at min svigermor skulle passe på datteren vår på seks år. Dessverre var uhellet ute, svigermor falt og brakk benet rett før vi skulle reise. I prinsippet fikk vi faktisk tilbakebetalt det aller meste av reisen takket være forsikringen."

Bli boende-garanti

Bli boende-garanti

"Vennegjengen vår pleier å reise på sommerferie sammen hvert år. For å holde kostnadene nede pleier vi å bestille leiligheter der vi bor flere sammen. I fjor var det en som ble forhindret på grunn av sykdom. Da alle hadde Vings avbestillings- og endringsforsikring slapp vi å betale mer for å bo i leiligheten vi hadde bestilt."