Biking the Olive Route

Bli med og opplev dette fantastiske landskapet, kom nærmere naturen og samtidig ha en aktiv dag! Med sykler tar vi oss frem og opplever mer av Brac og kjører gjennom de vakreste landsbyene på øya.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. 3,5 time med start kl. 16.30.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 60 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Det er strandkaféer i Sutivan.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, gode sko og klær til å sykle i.
 • Mer:
  Utstyr (terrengsykkel og hjelm) er inkludert.

  Totalt sykler vi ca. 16 kilometer, og vanskelighetsgraden varierer fra lett til middels.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Etter en kort kjøretur med minibuss til landsbyen Nerežišca starter vi med å gjøre oss kjent med syklene, utstyret og sikkerhetsrutinene. Guiden kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og hjelper dem som trenger det.

Vi sykler fra Nerežišca til Donji Humac med sine sjarmerende steinhus og sin vakre kirke.. Vi tar turen innom et steinhuggergalleri, og fortsetter deretter til et steinbrudd på den hvite veien til Dracevica.

I Dracevica er det som om tiden har stått stille. Du kommer til å få en fornemmelse av at tid og rom ikke eksisterer, og landsbyens tettbygde hus er som et maleri av et eventyraktig middelhavslandskap. Vi blir her en liten stund før vi fortsetter mot Ložiza, som er kjent som et av øyas aller vakreste steder.

Siste etappe av veien går til fiskelandsbyen Sutivan, og vel fremme smaker en kaffekopp eller en is ekstra godt på en av de utallige strandkaféene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.