Alanya båttur

En herlig heldagsutflukt om bord på et piratskipp langs Alanyas fine kyst. Perfekt for deg som liker å nyte sol, bading og havet. Det blir garantert en uforglemmelig reise. Når dere seiler rundt borgen, får du se grottene hvor ordentlige pirater gjemte seg før i tiden. Har du flaks, kan du også se delfiner som hopper og svømmer om kapp med båten. Lunsj, lokale drikkevarer og transport er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–16.00 (inkl. transport til og fra havnen). Båten går kl. 10.00 og returnerer ca. kl. 15.30
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Lunsj og lokale drikkevarer er inkludert, samt transport til og fra havnen i Alanya. Barnepris 3–12 år.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og solkrem samt vannflaske.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Bli med mannskapet ut på havet på en fargerik tur i deres piratskip. Dette blir garantert en uforglemmelig reise langs Alanyakysten! Når dere seiler rundt borgen får du se grotter der virkelige pirater gjemte seg før i tiden. Har du flaks kan du også se lekne delfiner som hopper og svømmer langs båten.

Når det begynner å nærme seg lunsj, kaster besetningen anker, og det er mulig å bade fra båten og også gå planken! Lunsjen om bord er inkludert i prisen og består av kylling som blir tilberedt av mannskapet.

Dette er en herlig utflukt for deg som liker å nyte sol, bading og de forfriskende havet.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.