Dykking i Skiathos krystallklare vann

Opplev Skiathos marine liv! En dykkeutflukt som passer både erfarne dykkere og nybegynnere.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  72 EUR pr. voksen, 72 EUR pr. barn.

  Dykkerutstyr er inkludert. Mat, drikke og transport er ikke inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og vannflaske.
 • Mer:
  Prisen for erfarne dykkere er 72 euro pr. person, for nybegynnere 83 euro pr. person. Barn betaler samme pris som voksne.

  Utflukten anbefales ikke til gravide, de med klaustrofobi eller helseutfordringer.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Hvis du aldri har dykket før, har du nå muligheten med Skiathos Diving Center. Utflukten starter med en 30 minutters teoretisk gjennomgang av utstyr og sikkerhetsregler. Dette foregår med en utdannet instruktør, sammen med øvrige deltakere på Koukounariesstranden. Deretter er det klart for den store opplevelsen der du dykker ned for å utforske det marine livet i Skiathos' krystallklare vann. Her kan du fokusere på vakker undervannsflora, fiskene som svømmer rett foran nesen din og solstrålene som bryter gjennom vannflaten. I hele 45 minutter varer opplevelsen på havets dyp før du er tilbake på overflaten som et 'nytt' menneske, beruset av frihetsfølelsen du får etter et dykk. Et tips er å ta med undervannskamera og fange og bevare opplevelsen og minnene på film.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.