Katamarantur på havet

Hvis du vil ha en ekstra fin og avslappende dag i løpet av ferien, så bør du bli med på en tur ut på havet, om bord i en katamaran. Passer perfekt for hele familien!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og søndag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–15.00
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen, 32 EUR pr. barn.

  All Inclusive hvor lunsj og et utvalg av lokale drikkevarer inngår.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Madrasser kan lånes om bord.

  Utflukten går fra Ayia Napa. Gjester i Larnaca må selv sørge for transport til og fra Ayia Napa.

  Katamaranens rute avhenger av vær og vind og kan derfor forandres. Dette avklares daglig.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Hvis du vil ha en ekstra fin og avslappende dag i løpet av ferien, så bør du bli med på en tur ut på havet. Bussen tar oss med til Agia Triada ved Protaras hvor katamaranen ligger og venter. Turen går ut i Famagustabukten, og vi nyter sola, varmen og den herlige havbrisen. Dette er en perfekt anledning til å se Kypros fra et nytt perspektiv, og når båten stopper har du muligheten til fantastisk snorkling i det krystallklare vannet. Det hyggelige mannskapet serverer avkjølende drinker og frukt underveis, og de tilbereder lunsjen som vi spiser om bord.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.