Ponta de Sao Lourenco – 8 km

Opplev en naturskjønn og unik fottur på østsiden av Madeira. Underveis venter storslagen utsikt over Atlanterhavet, og i klart vær er det også mulig å skimte øya Porto Santo. Middels vanskelighetsgrad **

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Regntøy eller paraply, vann, lommepenger, vanntette tursko eller støvler, varme klær. Mat og drikke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Bli med på en spektakulær fottur langs en steinete kystlinje med bratte skråninger og stilige klippeformasjoner på Madeiras østkyst. På denne vandreturen setter vi kursen mot halvøya Ponta de São, med et goldt og karrig landskap som minner om Island og Færøyene.

Ponta de São Lourenço er klassifisert som et delvis naturreservat og er en del av det europeiske mijønettverket Natura 2000 som jobber for bevaring biologisk mangfold. Navnet har halvøya fått etter den oppdagelsesreisende João Goncalves Zarco's skip "São Lourenço", og et stykke fra land kan vi se en håndfull smale øyer stikke opp fra Atlanterhavet. Underveis er det mulig å se både nord- og sydkysten av Madeira, og vi legger inn et besøk i "Cais do Sardinha", parkens vaktmesterbolig.

Ponta de São Lourenço byr på en unik flora, fauna og geologi – her finnes ca. 140 ulike arter, hvorav et trettitall kun vokser på Madeira. I tillegg til billedskjønn natur og storslagen utsikt vil vi også få se fly som går inn for landing i Funchal.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.