Santa Cruz og Puerto de la Cruz

Bli med på en utflukt til nordsiden av Tenerife, der vi besøker både øyas hovedstad Santa Cruz og Puerto de la Cruz. Måltider og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter, en varm genser/jakke, badetøy og solkrem.
 • Mer:
  Utflukten er innstilt fredag 7. april pga. hellidag og stengte butikker.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

Vårt første stopp er hovedstaden på Tenerife, Santa Cruz. Havnen her har i flere hundre år hatt stor betydning og er fortsatt en av Spanias mest trafikkerte havner. Like ved ligger Plaza de España som anses å være Spanias største torg, med en stor dam og et yrende folkeliv. Er du ute etter shopping finnes det gode muligheter for det i strøket mellom Plaza de España og Plaza de Candelaria. Få gjerne også med deg et besøk på Mercado de Nuestra Señora de Africa, en livlig basar og matmarked hvor du vil finne mange lokale spesialiteter.
Etter Santa Cruz fortsetter vi opp til Puerto de la Cruz, Kanariøyenes første ordentlige badeby, men også en vakker by med mange severdigheter. Playa Jardin og havbassengene Lago Martianez er kjent for sine bademuligheter og lenger inn i byen ligger de små, trange gatene og husene med de typiske kanariske trebalkongene. Får du lyst på noe å spise kan du velge blant noen av Tenerifes beste restauranter og før hjemreise anbefaler vi en snarvisitt til den botaniske hagen fra 1788 med blomster og planter fra hele verden.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.