4x4 Adventure – med SUV til nordsiden av Skiathos
4x4 Adventure – med SUV til nordsiden av Skiathos
Bli med og opplev den litt ukjente nordsiden av Skiathos. Utflukten byr på naturopplevelser, klosterbesøk, strandtid og en titt på øyas tidligere hovedstad.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–18.00.
 • Pris:
  79 EUR pr. voksen, 79 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Mat kan kjøpes på tavernaen i Kechria.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og vannflaske. Gode sko og en ekstra genser (det kan være kjølig i begynnelsen og slutten av sesongen). Husk passende klær hvis du vil gå inn i kirken – knær og skuldre må dekkes til.
 • Mer:
  Engelsktalende guide/sjåfør (du kjører ikke jeepen selv).
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Først går turen til Evangelistria-klosteret. Det var her, for omtrent 200 år siden, at det greske flagget ble heist for første gang. Her lærer vi mer om klosterets historie, og de som vil kan besøke klosterkirken. I klosterets butikk kan du kjøpe forskjellige hjemmelagde produkter.

Utflukten fortsetter med et besøk til Skiathos' gamle hovedstad Kastro. Her søkte befolkningen ly og beskyttelse under hyppige piratangrep i middelalderen. Vi får høre om byens historie og litt tid til å utforske den på egen hånd.

Ved lunsjtider setter vi oss på tavernaen ved stranden Kechria. Her kan du kjøpe deg en lunsj og benytte anledningen til å sole deg, bade og slappe av.

På den siste delen av utflukten kjører vi nærmest off-road over den nordlige delen av øya, og får øye på de mange små strendene langs kysten. Har vi tid gjør vi et stopp ved en av dem.

Underveis forteller vår engelsktalende sjåfør om Skiathos, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.