Aqualand

Besøk Aqualand for en hel dag full av både spenning og avslapping. Mat og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag , lørdag og søndag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 10.30–16.00.
 • Pris:
  48 EUR pr. voksen, 24 EUR pr. barn.

  Transport og inngang.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær og badehåndkle.
 • Mer:
  På Aqualand er det et utvalg av restauranter. Her tilbys det også massasje og fiskespa.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi vet hvor mye familien betyr, og med til sammen nærmere 30 forskjellige vannsklier er det noe for både store og små familiemedlemmer. Aqualand er en av verdens største badeland, med en herlig blanding av spenning, avslapping, moro og adrenalin. Her er det både vannsklier og andre vannaktiviteter for hele familien, alt fra avslapping under de vakre platanene til spenningen når du suser gjennom svingene i vannskliene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.