Meteora
Meteora
Bli med til Klosterfjellene i Meteora som har trollbundet mennesker i flere århundre. Når Meteora, med sine høye fjellformasjoner åpenbarer seg ved horisonten, forstår man hvorfor mennesker har valfartet hit i 600 år for å meditere og kjenne nærheten til høyere makter. Klippene er en geologisk gåte med sine 600 meter over havet. Klosteret på toppen gjør det hele enda mer fascinerende.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 06.30–20.00
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, mat og snacks kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko og vannflaske.
 • Mer:
  Skuldre og knær må være dekket ved besøk i klosteret. Korte kjoler eller topper er ikke tillatt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi forlater Parga tidlig om morgenen og begir oss mot Ioannina, som er hovedstad i provinsen Epirus. Deretter kjører vi opp i de enorme Pindus-fjellene hvor vi møtes av et utrolig vakkert alpelandskap. Her og der ligger det små landsbyer spredt rundt i det grønne fjellandskapet. Underveis blir det tid til å ta en kaffepause og kanskje litt å spise.

Veien mot Meteora gir oss et innblikk i livet på den greske landsbygda. En dyktig lokalguide forteller oss om tradisjoner, kultur og historie. I Meteora besøker vi klosteret 'The Great Meteora', der vi blant annet får se vakre ikoner.

På veien tilbake til Parga stopper vi for å spise lunsj og for et besøk i den lille, idylliske fjellandsbyen Metsovo.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.