Meteora

Bli med til Klosterfjellene i Meteora som har trollbundet mennesker i flere århundre. Når Meteora, med sine høye fjellformasjoner åpenbarer seg ved horisonten, forstår man hvorfor mennesker har valfartet hit i 600 år for å meditere og kjenne nærheten til høyere makter. Klippene er en geologisk gåte med sine 600 meter over havet. Klosteret på toppen gjør det hele enda mer fascinerende.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 06.30–20.00
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, mat og snacks kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko og vannflaske.
 • Mer:
  Skuldre og knær må være dekket ved besøk i klosteret. Korte kjoler eller topper er ikke tillatt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi forlater Parga tidlig om morgenen og begir oss mot Ioannina, som er hovedstad i provinsen Epirus. Deretter kjører vi opp i de enorme Pindus-fjellene hvor vi møtes av et utrolig vakkert alpelandskap. Her og der ligger det små landsbyer spredt rundt i det grønne fjellandskapet. Underveis blir det tid til å ta en kaffepause og kanskje litt å spise.

Veien mot Meteora gir oss et innblikk i livet på den greske landsbygda. En dyktig lokalguide forteller oss om tradisjoner, kultur og historie. I Meteora besøker vi klosteret 'The Great Meteora', der vi blant annet får se vakre ikoner.

På veien tilbake til Parga stopper vi for å spise lunsj og for et besøk i den lille, idylliske fjellandsbyen Metsovo.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.