Phang Nga – En smak av Thailand

Bli med på en heldagsutflukt hvor Thailands frodige og vakre natur står i fokus. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.00–19.00 (tidene varierer avhengig av hvilket reisemål du bor på)
 • Pris:
  3550 THB pr. voksen, 2450 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 3–11 år. Lunsj, vann og te eller kaffe er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Toalettpapir. Ta også med en varm genser til hjemreisen, da det kan bli kaldt i bussen på grunn av aircondition.
 • Mer:
  For å bedre komforten for alle passasjerer anbefaler vi at du tar med ørepropper hvis du er følsom for høye lyder. Enkelte sitteplasser kan være mer utsatte for motorstøy. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi reiser med buss gjennom det fruktbare landskapet mot Phang Nga-bukten. Vegetasjonen er variert og veien er kantet av kokospalmer, gummiplantasjer og ris- og ananasåkre. I løpet av turen gjør vi vårt første stopp ved Beyond Skywalk Nangshi. Her finner vi en spektakulær glassgang som strekker seg 180 meter og ligger 80 meter over Andamanhavet. Det er et sted hvor vi kan nyte fantastisk panoramautsikt over Samet Nangshe-fjellet og det turkise havet under oss.

Når vi kommer frem til Phang Nga-bukten går vi om bord i longtail-båter som tar oss gjennom mangroveskogen. Dette er en forunderlig verden med et virvar av sammenfiltrede trær og røtter og et helt spesielt dyreliv. Etter en stund i mangroveskogen kommer vi ut på havet, og blir vi møtt av praktfull natur med kalksteinsøyler som stiger opp fra det turkisblå havet.

Longtail-båten tar oss rundt øya Koh Pin Kan, som også blir kalt James Bond Island. Her ble nemlig noen av scenene i Bond-filmen 'Mannen med den gylne pistol' spilt inn i 1974. Denne vakre øya blir flittig fotografert!

Litt senere stopper vi ved Koh Panyee, en muslimsk fiskerlandsby bygget på påler i vannet. Der får vi et innblikk i hverdagslivet. Vi spiser lunsj på en av de mange særpregede restaurantene, før båten tar oss tilbake til havnen hvor bussen går tilbake til hotellene og dagen avsluttes.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.