Idylliske Mogán

På sydvestkysten av Gran Canaria ligger den sjarmerende fiskerlandsbyen Puerto de Mogán, en liten perle som omtales som øyas svar på Venezia. Utflukten vår går på en av markedsdagene på sydkysten, så for deg som liker å handle, er det gode muligheter for å gjøre noen kupp.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–15.00
 • Pris:
  42 EUR pr. voksen, 26 EUR pr. barn.

  Lunsj med et glass vin, øl eller brus er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter dersom du vil handle på markedet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Når man følger de idylliske gatene ned til den eksklusive marinaen, er det lett å forstå hvorfor havnen har fått dette kallenavnet. De små husene ligger rett ved vannet, og frodig bougainvillea slynger seg langs takterrassene og fiskebåtene danner et fargerikt skue langs kaien.

Vår tur går samme dag som et av sydkystens mange markeder holdes, og her kan du kjøpe alt fra klær og sko til frukt og lokal kunst. Alt til en billig penge – vel og merke hvis du behersker kunsten å prute.

Dagen avsluttes med en deilig lunsj på en hyggelig restaurant som ligger ved Amadores-stranden.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.