Jeepsafari – Amazing west

Bli med og utforsk Madeiras nordvestre del med oss, langs en rute som blant annet passerer vakre utsiktspunkter og storslagen natur langs den kuperte kysten. Natur og eventyr du sent vil glemme – det er hva denne utflukten med jeep handler om!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.45–17.00
 • Pris:
  49 EUR pr. voksen, 36 EUR pr. barn.

  Ingen måltider inkludert. Det er mulig å kjøpe lunsj for 12 euro i løpet av dagen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær, penger, vannflaske og eventuelt en varm genser eller regnjakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Vi utforsker Madeiras nordvestre del, langs en rute som blant annet passerer flere utsiktspunkter og storslagen natur langs den kuperte kysten.

Under terrengkjøringen kommer vi til å kjøre til den vakre skogen Laurisilva, som siden 1999 er klassifisert av Unesco som en naturlig verdensarv. Skogen er skapt av skyene som kommer så tett på vegetasjonen, og når vannet kondenserer i den høye luftfuktigheten, dannes det vanndråper som faller på bakken. Dette fenomenet skaper uslåelige forhold for den frodige skogen, som nesten får deg til å føle deg trollbundet.

Deretter tar vi oss videre nedover kysten og passerer vakre landsbyer langs den imponerende kysten med sitt unike landskap. Vi kommer til å kjøre både i terreng og på vanlige veier i løpet av dagen.

Velkommen til en dag full av spennende opplevelser og oppdagelser!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.