Nonnenes dal

Bli med til en av Madeiras mest kjente severdigheter, Nonnenes dal, kjent for sin naturskjønnhet og utilgjengelighet. Dette er en klassisk Madeira-utflukt du ikke vil gå glipp av!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.30–13.00
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Fra 4. april er prisen 33 euro pr. voksen og 16 euro pr. barn. Adgang til utsiktsplassen på Cabo Gira tilkommer med 2 euro pr. person. Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og en varm genser, været kan skifte i løpet av dagen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Først reiser vi gjennom et av de mest fascinerende landskapene på Madeira. Veien slynger seg oppover gjennom eukalyptusskoger til utsiktspunktet Eira do Serrado. Her møtes vi av en praktfull panoramautsikt over grønnkledde fjellsider og nakne fjelltopper. Herfra ser du også ned i Curral das Freiras, Nonnenes dal, med sine mange landsbyer spredt nedover åssidene. Nede i dalen kan du kjøpe god kaffe og likør. Hvis du føler for det kan du besøke stedets vakre kirke og et museum på egen hånd.

Fra Madeiras hjerte, Nonnenes dal, fortsetter vi turen mot kysten og Cabo Girao, verdens nest høyeste havklippe. Herfra har du en helt fantastisk utsikt over Atlanterhavet, og den som tør kan gå ut på glassplatformen som ligger hele 580 meter over havet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.