Nonnenes dal
Bli med til en av Madeiras mest kjente severdigheter, Nonnenes dal, kjent for sin naturskjønnhet og utilgjengelighet. Denne klassikeren blant utflukter på Madeira vil du ikke gå glipp av!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.30–13.00
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og en varm genser, været kan skifte i løpet av dagen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Først reiser vi gjennom et av de mest fascinerende landskapene på Madeira. Veien slynger seg oppover gjennom eukalyptusskoger til utsiktspunktet Eira do Serrado. Her møtes vi av en praktfull panoramautsikt over grønnkledde fjellsider og nakne fjelltopper. Herfra ser du også ned i Curral das Freiras, Nonnenes dal, med sine mange landsbyer spredt nedover åssidene. Nede i dalen kan du kjøpe god kaffe og likør. Hvis du føler for det kan du besøke stedets vakre kirke og et museum på egen hånd.

Fra Madeiras hjerte, Nonnenes dal, fortsetter vi turen mot kysten og Cabo Girao, verdens nest høyeste havklippe. Herfra har du en helt fantastisk utsikt over Atlanterhavet, og den som tør kan gå ut på glassplatformen som ligger hele 580 meter over havet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.