Jeepsafari i Troodosfjellene

Denne utflukten er en perfekt måte å få oppleve Kypros fine natur på nært hold. Bli med på en annerledes og fartsfylt måte å oppleve øya på- Vi nyter naturen, den gode maten og den vakre utsikten.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.30–17.00.
 • Pris:
  82 EUR pr. voksen, 52 EUR pr. barn.

  Kypriotisk meze, vann og lokal vin er inkludert. Annen drikke kan kjøpes på plass. Hvis du har allergier eller intoleranser er det viktig at du informerer guiden om dette når du går på bussen ved henting.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske.
 • Mer:
  Jeepene har plass til ti personer og har overbygg som beskytter mot solen. Programmet kan variere avhengig av været. Engelsktalende lokalguide/sjåfør (du kjører ikke jeepen selv).
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Denne jeepsafarien byr på heftige naturopplevelser og fine inntrykk av Kypros. Du får oppleve fantastisk utsikt på noen av de mest ufremkommelige stedene på øya. I løpet av dagen besøker vi også en vingård for vinsmaking.

Vi kjører gjennom et uberørt landskap med vakre, små steder til vi når landsbyen Lefkara. Her får vi tid til å rusle rundt i de smale gatene, og kanskje kjøpe med oss et ferieminne hjem i form av et sølvsmykke eller en duk. De verdensberømte Lefkaradukene som lages her har svært lange tradisjoner.

Tilbake i jeepene fortsetter vi til landsbyen Arakapas. Herfra går turen gjennom pinjeskog til en landsby litt oppe i høyden hvor vi spiser lunsj. Temperaturen her oppe i fjellene er litt lavere, og utsikten er fantastisk!

Utenfor landsbyen Platres ligger fossen Kaledonian, som er den største og vakreste på Kypros. Den er kjent for sitt friske og klare vann og sine vakre omgivelser. Turen dit går gjennom tett skog. På veien tilbake til hotellet, kjører vi gjennom flere landsbyer med flere hundre år gamle steinhus.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.