Berømte Phuket

Bli med på en utflukt på Phuket med fokus på kultur, folkeliv og lokal virksomhet. Ingen måltider er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt kl. 11.30–21.00
 • Pris:
  1390 THB pr. voksen, 695 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 3–11 år. Ingen måltider er inkludert, mat kan kjøpes på markedet.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Toalettpapir, langermet genser, streng kleskode anbefales når vi besøker tempelet, det innebærer dekkede knær og skuldre. Ta også med en varm genser til hjemreisen, da det kan bli kaldt i bussen på grunn av aircondition.
 • Mer:
  Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
På denne halvdagsutflukten tar vi turen til det litt mer lokalpregede Øst-Phuket. Her blir det både kultur og fornøyelser.

Dagen starter med at vi tar oss til Gems Gallery der vi får en presentasjon av de edelstenene som finnes i Thailand. Etter rundturen får vi muligheten til å se det store utvalget av smykker som lages her.

Deretter fortsetter vi til Wat Chalong, Phukets største og eldste tempel. Dette er et munketempel som ligger på et over 200 år gammelt tempelområde. Wat Chalong består egentlig av tre templer, og under omvisningen får vi vite mer om buddhismen. Vi får blant annet se hvordan buddhistene benytter viktige symboler som lotusblomsten, røkelsen, stearinlysene og bladgullet.

Etter Wat Chalong kjører vi mot Sentrum av Phuket by, som er en smeltedigel av nasjonaliteter, tradisjoner og historie. Det setter sitt preg på byen, som nå er på vei til å bli inkludert på UNESCOs verdensarvliste. Den unike byggestilen og den godt bevarte arkitekturen er noen av årsakene til det. På dagtid virker byen rolig og avslappet, men utover ettermiddagen og kvelden begynner det å skje ting – da åpner nemlig utallige markedsboder som selger alt mellom himmel og jord. Det oser av energi, lukter, liv og røre, og vi tar oss til fots gjennom de spennende gatene.

Deretter fortsetter vi til det største markedet på hele Phuket, Phuket Night Market, der alt er så billig at man nesten ikke trenger å prute. Her kan du gjøre kupp på alt fra klær, sko og vesker til juggel, musikk og mat. En helt perfekt avslutning på dagen!
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.