Jeepsafari - Hemmeligheten bak Kretas vin og oliven

Opplev genuine Kreta på denne utflukten og lær deg alt om vin- og olivenproduksjon. Nyt vakker natur og god mat!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og fredag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 09.00–15.00
 • Pris:
  89 EUR pr. voksen, 69 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder fra 8–12 år. Transport, en tradisjonell kretisk lunsj, inngang i olivenfabrikkene og på vingården (inkludert smaking) er inkludert. Tips og drikke i tavernaen er ikke inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable sko, kamera og solkrem. På våren og høsten anbefaler vi også å ta med en jakke. Ønsker du å kjøpe noe fra vingården eller olivenfabrikkene er det fint å ta med penger.
 • Mer:
  Utflukten går med 6–8 personer i hvert kjøretøy. Alkohol serveres kun til gjester over 18 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Utflukten går fra Rethymnon, hvor vi kjører 6–8 personer i hvert kjøretøy, mot Klados vingård i Panormos. Vi blir ønsket velkommen av vingårdens eiere som tar oss med på en guidet tur rundt på gården og lar oss smake på den egenproduserte vinen.

Turen fortsetter deretter gjennom tre små landsbyer i Milopotamos: Dafnedes, Apladiana og Agridia. Langs veien får vi nyte frodige omgivelser, frisk luft og vakker utsikt. Etter hvert kommer vi til det historiske Halepa-klosteret, som en gang i tiden var et tilfluktssted for kretiske opprørere i borgerkrigen. Her stopper vi får å nyte den magiske utsikten over dalen og Kretas høyeste fjelltopp Psiloritis – et perfekt sted å ta bilder!

Vi fortsetter ruten vår gjennom pittoreske landsbyer, store vingårder og olivenlunder og har vi flaks får vi beunder ville ørner og geiter på nært hold. Veien leder oss til slutt til en tradisjonell, men moderne olivenkvern i landsbyen Melidoni. Her blir vi guidet i tre forskjellige olivenoljefabrikker og får lære alt om hvordan oliven høstes og hvordan olivenolje produseres, og vi får også smake på lokal olivenolje.

Vi avslutter utflukten med et besøk på en liten landsbyrestaurant i Melidoni, hvor vi introduseres for det kretiske kjøkkenet og får prøve flere lokale delikatesser. Vi nyter ikke bare maten, men også den kretiske gjestfriheten og servicen på restauranten, før vi vender tilbake til Rethymnon by igjen.

En unik utflukt med lokale delikatesser, fantastisk natur og berømt gjestfrihet som du ikke vil gå glipp av!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.