Pico Ruivo
Finn frem fjellstøvlene og gåstavene og bli med på en levadavandring som tar deg til Madeiras høyeste punkt. Vi starter på Pico do Arieiro og følger turstien over fjellet. Dagen byr på fysiske anstrengelser og utfordringer frem til vi når det endelige målet, Pico Ruivo.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  37 EUR pr. voksen, 37 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. På Pico do Arieiro er det en kafé hvor man får kjøpt kaffe og vann.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Regntøy eller paraply, vann, lommepenger, vanntette tursko eller fjellstøvler, varme klær. Mat og drikke.
 • Mer:
  Turen er fysisk krevende og går gjennom et utfordrende og kupert terreng. med tidvis bratte stigninger. Anbefales ikke til personer som lett blir svimmel eller har høydeskrekk.
  Vi går i ca. 4–5 timer. Bortsett fra i starten, på Pico do Areeiro, er det ikke tilgang til toaletter underveis.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Dette er den mest spennende vandringsruten på Madeira, og turen inkluderer de tre høyeste fjellene på øya.

Vi starter på Pico do Areeiro, ca. 1818 moh. og avslutter på Madeiras høyeste punkt, Pico Ruivo på 1862 meters høyde. Den ca. 10 kilometer lange ruten byr på fantastisk utsikt til flere deler av den vakre øya. Noen steder oppleves det som om vi går på skyene – en helt magisk opplevelse.

Fra Pico do Areeiro fører levadaen oss videre til utsiktspunktet Ninho da Manta. Der blir vi møtt med en utrolig utsikt over Nonnenes dal og Paul da Serra-platået.

For å nå toppen på Pico Ruivo må vi forsere bratte stigninger og bakker, men belønningen er en 360-graders panoramautsikt som absolutt er verdt anstrengelsene. Dette er en opplevelse du sent vil glemme!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.