Prøvekurs i dykking

Et prøvekurs i dykking for alle som vurderer å ta dykkesertifikat. Mat og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Alt utstyr er inkludert, det er også sertifisert instruktør og busstransport fra hotellet.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og vannflaske. Mat og drikke kan kjøpes på stedet.
 • Mer:
  Minimumsalder 8 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Har du lyst til å prøve å puste under vann? Big Fish Diving Center tilbyr et introduksjonskurs som gir deg mulighet til å oppleve gleden av å dykke og svømme under vann. Kurset ledes av utdannede PADI-instruktører og alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Du lærer å puste riktig, å kontrollere oppdriften din og en hel del annet, ikke minst sikkerhet. Kort sagt alt du trenger for å finne ut om dykking er noe for deg. Alle dykk foregår på Las Vistas-stranden, til maks. dybde på 8 meter, og med ca. en halv time under vann.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.