Perchel Beach Club

Nyt en deilig dag på Perchel Beach Club med familie eller venner. her kan du slappe av på en solseng, ta avkjølende bad i infinity-bassenget og nyte den vakre utsikten over havet. For barna finnes et gøyalt plaskebasseng (splash pool).

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 4–12 år. Prisen inkluderer inngang og en solseng. Mat og drikke kan kjøpes i Perchels restauranter og i baren. Det er ikke tillatt å ha med egen mat og drikke inn på området.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Perchel Beach Club ligger rett utenfor Arguineguín og har telefonnummer +34 686 775 385. Transport til og fra Perchel Beach Club besørges på egen hånd. WiFi på området er inkludert.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Ta med deg vennene eller familien på en utflukt som passer like godt for både store og små. Inngang og solseng (enkel) er inkludert i utfluktsprisen. For ekstra komfort tilbyr Perchel Beach Club også doble solsenger, dagsenger (daybed), balisenger og store sofaer (cocoon og grand cocoon) som egner seg godt for store reisefølger.

På området finner du en restaurant, en sushi bar, en lounge og en bar med matservering. Her kan du nyte fusion-retter fra middelhavsområdet, laget med lokale råvarer i tillegg til sushi, delikate smørbrød og kald, forfriskende drikke.

Her finnes noe for alle aldersgrupper, og til deg som reiser med barn har de både en lekepark og et plaskebasseng (splash pool).
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.