Perchel Beach Club

Nyt en deilig dag på Perchel Beach Club med familie eller venner. her kan du slappe av på en solseng, ta avkjølende bad i infinity-bassenget og nyte den vakre utsikten over havet. For barna finnes et gøyalt plaskebasseng (splash pool).

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 4–12 år. Prisen inkluderer inngang og en solseng. Mat og drikke kan kjøpes i Perchels restauranter og i baren. Det er ikke tillatt å ha med egen mat og drikke inn på området.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Perchel Beach Club ligger rett utenfor Arguineguín og har telefonnummer +34 686 775 385. Transport til og fra Perchel Beach Club besørges på egen hånd. WiFi på området er inkludert.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Ta med deg vennene eller familien på en utflukt som passer like godt for både store og små. Inngang og solseng (enkel) er inkludert i utfluktsprisen. For ekstra komfort tilbyr Perchel Beach Club også doble solsenger, dagsenger (daybed), balisenger og store sofaer (cocoon og grand cocoon) som egner seg godt for store reisefølger.

På området finner du en restaurant, en sushi bar, en lounge og en bar med matservering. Her kan du nyte fusion-retter fra middelhavsområdet, laget med lokale råvarer i tillegg til sushi, delikate smørbrød og kald, forfriskende drikke.

Her finnes noe for alle aldersgrupper, og til deg som reiser med barn har de både en lekepark og et plaskebasseng (splash pool).
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.