Teide
Teide utgjør Tenerifes stolthet og verdens største skygge i havet. Vulkanen rager 3 718 meter over havet, og veien opp er svingete og stedvis smal. En stor naturopplevelse venter oss denne dagen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 11.00–18.30
 • Pris:
  39 EUR pr. voksen, 19 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Ta gjerne med noe å spise og drikke.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko og varme klær, da det er kaldt i høyden (taubanen går opp til 3555 m.o.h). Vannflaske.
 • Mer:
  Billett til taubanen Teleféricon er ikke inkludert. Du kan kjøpe billett av Vingvertene før utflukten.

  Taubanen er avhengig av været, og om det blåser for mye eller snør kraftig stenges den. Gravide eller personer med hjerteproblemer og/eller pustebesvær samt barn under 3 år kan ikke ta taubanen, da det kan innebære en viss helserisiko pga. høyden.

  Prisen på utflukten avhenger av hvilket reisemål den går fra.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Denne utflukten lar oss oppleve ikke mindre enn fire ulike klimasoner i løpet av dagen. Det er fascinerende å se hvordan naturen forandrer seg underveis. På veien opp mot Teide får vi høre mer om Tenerife og vulkanens historie. Vi legger hotellområdene bak oss og kjører gjennom små landsbyer hvor de dyrker alt fra poteter til druer. Vi passerer områder med pinjeskog før vi kjører ned i et av verdens største kratere. Her minner omgivelsene mest av alt om et sterilt månelandskap med vulkanske former og farger.

Taubanen starter på 2356 meters høyde. Hvis været tillater det, kan du ta taubanen opp til 3555 m.o.h. Billetten er ikke inkludert i prisen, og må kjøpes separat. På toppen venter spektakulær utsikt over nasjonalparken. I klart vær kan du dessuten skimte Tenerifes naboøyer.

På nedturen følger vi en annen vei gjennom et annerledes landskap. Vi vil selvfølgelig ta en titt på den unike floraen i kraterområdet i nasjonalparken Las Cañadas.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.