Teide

Teide er Tenerifes stolthet og fjellet som lager verdens største skygge i havet. Vulkanen rager 3 718 meter over havet, og veien opp er svingete og stedvis smal. En stor naturopplevelse venter oss denne dagen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 10.00–15.30.
 • Pris:
  44 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Det er mulig å få kjøpt drikke og noe enkelt å spise underveis. Barnepriser for barn 4–12 år.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko og varme klær, da det er kaldt i høyden (taubanen går opp til 3555 m.o.h) samt vannflaske.
 • Mer:
  Billett til Teleféricon må du bestille hos Vingverten senest dagen før utflukten. Taubanen påvirkes av vær og vind, og om det blåser for mye eller snør kraftig stenges den. Hvis det skjer, vil billetten bli refundert. Selve utflukten til Teide påvirkes ikke av dette, her gjelder vanlige regler for avbestilling og refusjon.
  Gravide eller personer med hjerteproblemer og/eller pustebesvær samt barn under 3 år kan ikke ta taubanen, da det kan innebære en viss helserisiko pga. høyden.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Denne utflukten lar oss oppleve ikke mindre enn fire ulike klimasoner i løpet av dagen. Det er fascinerende å se hvordan naturen forandrer seg underveis. På veien opp mot Teide får vi høre mer om Tenerife og vulkanens historie. Vi legger hotellområdene bak oss og kjører gjennom små landsbyer hvor de dyrker alt fra poteter til druer. Vi passerer områder med pinjeskog før vi kjører ned i et av verdens største kratere. Her minner omgivelsene mest av alt om et sterilt månelandskap med vulkanske former og farger.

Taubanen starter på 2356 meters høyde. Hvis været tillater det, kan du ta taubanen opp til 3555 m.o.h. Billetten er ikke inkludert i prisen, og må kjøpes separat. På toppen venter spektakulær utsikt over nasjonalparken. I klart vær kan du dessuten skimte Tenerifes naboøyer.

På nedturen følger vi en annen vei gjennom et annerledes landskap. Vi vil selvfølgelig ta en titt på den unike floraen i kraterområdet i nasjonalparken Las Cañadas.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.