Bodrum – Tyrkia
Besøk et annet land og en annen verdensdel! Den vakre kystbyen Bodrum ligger bare en kort båttur unna og har mye å by på.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.30–16.30.
 • Pris:
  33 EUR pr. voksen, 17 EUR pr. barn.

  Båtturen mellom Kos og Bodrum er inkludert i prisen. Transport til og fra havnen i Kos by er på egen hånd. Ingen måltider er inkludert. Det er et stort utvalg av hyggelige restauranter og kaféer i Bodrum.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Mer:
  Husk å ta med passet – du ikke slipper inn i Tyrkia uten pass.

  I Tyrkia kan du betale med euro, men du kan risikere å få vekslepenger tilbake i tyrkiske lira. Be alltid om å få vekslepenger i euro, da du ikke får vekslet tilbake tyrkiske lira til euro og betal gjerne med mindre sedler, etter det ikke er mulig å veksle tyrkiske lira tilbake til euro. Det finnes visse restriksjoner for hva som kan tas med tilbake til Kos av innkjøp. Hør med Vingverten.

  Skriftlig bekreftelse for mindreårige:
  Reglene for reiser mellom Hellas og Tyrkia har blitt strengere. Hvis barn under 18 år skal reise mellom landene uten begge sine foresatte kreves det en bekreftelse fra den/de foresatte som ikke er med. Hvis den mindreårige kun har én foresatt kreves det en bekreftelse på dette.

  Hvis begge foresatte er med på ferien, men kun én skal delta på utflukten, må bekreftelsen utformes lokalt i to versjoner: en håndskrevet bekreftelse samt en særskilt blankett fra de greske myndighetene som kan fås av en av Vingvertene. Begge versjonene krever underskrift, samt en kopi av passet til den foresatte som ikke deltar.

  Hvis den andre foresatte ikke er med på reisen holder det med myndighetenes blankett og en kopi av den fraværende foresattes pass.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Etter en tur gjennom passkontrollen i havnen på Kos, setter båten kurs mot den fine havnebyen Bodrum i Tyrkia. Båtturen tar knappe 30 minutter og allerede ved innseilingen i havnen får vi en forsmak av hvor vakker Bodrum er. Båten legger til i den gamle havnen som ligger sentralt i byen og deretter bestemmer du helt selv hva du vil se og gjøre denne dagen.

Du kan for eksempel utforske havnen og vandre i de smale gatene gjennom byen som byr på fin arkitektur og interessante severdigheter. Her er det blant annet et slott fra 1400-tallet og et antikk teater. Ta en pause med en kopp tyrkisk te og kanskje en kebab eller smakfull og fargerik meze til lunsj.

Bodrum har bra shopping og mange butikker med for eksempel klær, gull og sølv. Noen ganger kan man diskutere prisen og andre ganger er prisen fast.

Får du lyst til å ta en dukkert i havet, kan du gå til stranden, og i stedet for å bade med utsikt til Tyrkia, bader du her med utsikt til Kos!

På slutten av ettermiddagen tar båten oss tilbake til Kos igjen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.