Magic Dolphin Katamaran – ettermiddag
På Magic Dolphin blir du godt tatt vare på av katamaranens personale, slik at du kan slappe av og nyte solen mens vi seiler av gårde på bølgene. Vi får vakker utsikt over havet og Madeiras kystlinje på turen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.00–16.00
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Mat og drikke er ikke inkludert, men det er mulig å kjøpe drikke og enkel snacks om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær, håndkle og solkrem. Varm genser for dager med vind samt lommepenger.
 • Mer:
  Møteplass: Ved Magic Dolphins kontor i Funchals Marina. Kontoret har adresse Acesso à Marina do Funchal.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Vi reiser langs kysten samtidig som vi holder utkikk etter delfiner, hvaler og skilpadder frem til vi gjør et stopp for å bade og snorkle ved Cabo Girão. Vi får samtidig se en av de høyeste havklippene i verden.

Gå ikke glipp av muligheten til å se øya fra sjøsiden!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.