Imbrosravinen
Imbrosravinen
Bli med på en vandring i vakre omgivelser med dramatiske fjell og frodig natur.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. 07.00–14.30
 • Pris:
  32 EUR pr. voksen, 16 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert men kan kjøpes i landsbyen Komitades. Inngang til Imbrosravinen kommer i tillegg, 2,50 euro pr. person.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Lette og komfortable klær, gode sko og en flaske vann da det ikke er drikkevann tilgjengelig i ravinen.
 • Mer:
  Personer med ulike typer bevegelseshinder har ikke mulighet til å gå Imbrosravinen. Hør med Vingverten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

Vår skandinaviske guide kommer til å fortelle om området samt gi all nødvendig, praktisk informasjon på den vakre bussturen opp til ravinen. Guiden vil være en trygghet på turen ved å være bakerst, og alle kan vandre i eget tempo.

Kløften kalles for Samarias søsterravine og byr på en minst like flott naturopplevelse. Etter at man med buss har kjørt langs kysten, svinger vi opp i Lefka Ori – hvite fjell – mot den 8 km lange ravinen. Her vandrer vi blant grønne planter og med de høye, dramatiske fjellene ved vår side, omgivelser så vakre at man mister pusten.

Noen steder er ravinen så smal at man nesten når veggene på begge sider. Kanskje møter vi en flokk geiter med sin gjeter!

Vandringen slutter i landsbyen Komitades ved Det libyske hav på sørlige Kreta. Her er det muligheter til å kjøpe forfriskninger som en kald øl, en gresk salat eller kanskje en is. Etter en velfortjent hvilepause er det på tide å sette kursen hjemover.

Ravinen er bare halvparten så lang som Samaria og passer derfor bra for deg som ikke er vant til vandringer, eller om du allerede har vært i Samaria tidligere.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.