Tre øyer
Bli med på en heldagsutflukt på havet og besøk de tre naboøyene Kalymnos, Pserimos og Plati. Turen inneholder både opplevelser og badestopp.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.30.
 • Pris:
  48 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert og drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Snorkleutstyr kan med fordel tas med.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Vi seiler av gårde med en av de vakreste båtene i havnen. Båten er en romslig og du kan ligge på dekk og nyte solen, den friske vinden og ha en fantastisk dag på havet.

Vårt første mål er øya Pserimos som har to kirker, ca. 35 fastboende og en skole med bare to elever. Her kan du slå deg ned på en strandkafé med den greske iskaffen frappé eller bade ved den fine stranden.

Neste stopp er Kalymnos, som er en av de større og mest folkerike øya blant Dodekanesene. Øya har ca. 16 000 innbyggere. Øya kalles svampdykkernes øy og selvfølgelig besøker vi en svampbutikk i øyas hovedstad Pothia. Her får vi kjenne og klemme på dette naturproduktet som egner seg like godt til å vaske seg med som å vaske bilen eller skoene. En fin presang å ta med hjem, er det også. Vi får høre om svampdykkernes farlige yrke og hvordan de levende svamporganismene forvandles til et praktisk produkt som skal holde i opptil syv år.

Vi spiser en god lunsj på restaurant Omilos og etterpå er det tid til å rusle rundt og oppleve mer av Pothia på egen hånd.

På hjemturen seiler vi forbi Plati, en liten øy med bare geiter. Vi går ikke i land her, men tar en siste dukkert fra båten før vi setter kursen tilbake mot Kos.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.