Yellow submarine

Bli med ned i dypet utfenfor Tenerifes kyst, på en timeslang utflukt ned til 30 meters dyp, sammen med en erfaren guide.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag – fredag samt søndag
 • Varighet:
  Ca. 1 time
 • Pris:
  57 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Busstransport til og fra havnen er inkludert for gjester som bor i Los Cristianos og Playa de las Américas, alle dager. Barnepriser for barn 2–14 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Mer:
  Tre avganger pr. dag. Det er ikke tillatt å spise, drikke eller røyke om bord. Minimumsalder 2 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Ubåten tar deg ut i havet rundt Tenerife, og under overflaten til utvalgte steder med skipsvrak, klippeformasjoner og et marint liv. Hvert dykk har en kyndig guide som forteller om stedet. Ubåten tar 44 passasjerer og tilbyr god utsikt gjennom store vinduer i en kabin med aircondition. Utenfor svømmer en dykker og lokker fram undervannsfaunaen, og det finnes muligheter til å få se barracuda, rokke, papegøyefisk, regnbuefisk, ål og sjøstjerner.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.