Soloppgang og delfiner
Slå følge og opplev den fantastiske soloppgangen på Mallorcas nordligste punkt. Her får du muligheten til å se delfiner svømme fritt i det krystallklare vannet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 06.00–10.00
 • Pris:
  52 EUR pr. voksen, 39 EUR pr. barn.

  Enkel frokost er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Varm genser, kamera og lommepenger.
 • Mer:
  Opphenting med båt fra Alcudia og med buss fra Puerto Pollensa og Can Picafort. Vi tar forbehold om endringer i reiseruten dersom været er dårlig.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Båtutflukt

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi begynner dagen før soloppgang og seiler langs kysten til den nordligste delen av øya mens sola langsomt stiger opp i horisonten. Her får du muligheten til å se mer av Mallorcas vakre kystlandskap mens vi setter kursen ut mot havet hvor delfinene holder til.

Ta med kamera! Det er gode muligheter for å ta fantastiske bilder mens delfinene svømmer langs båtsiden.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.