Soloppgang og delfiner

Slå følge og opplev den fantastiske soloppgangen på Mallorcas nordligste punkt. Her får du muligheten til å se delfiner svømme fritt i det krystallklare vannet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 06.00–10.00
 • Pris:
  54 EUR pr. voksen, 39 EUR pr. barn.

  Enkel frokost er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Varm genser, kamera og lommepenger.
 • Mer:
  Opphenting med båt fra Alcudia og med buss fra Puerto Pollensa og Can Picafort. Vi tar forbehold om endringer i reiseruten dersom været er dårlig.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Båtutflukt

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi begynner dagen før soloppgang og seiler langs kysten til den nordligste delen av øya mens sola langsomt stiger opp i horisonten. Her får du muligheten til å se mer av Mallorcas vakre kystlandskap mens vi setter kursen ut mot havet hvor delfinene holder til.

Ta med kamera! Det er gode muligheter for å ta fantastiske bilder mens delfinene svømmer langs båtsiden.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.