Klassiske Tenerife
Klassiske Tenerife
På denne utflukten får du oppleve det beste Tenerife har å by på, og alt på én og samme dag. Gjør deg klar for en dag fullspekket med nye opplevelser og inntrykk! Utflukten gjennomføres i vinterhalvåret.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag (i vinterhalvåret)
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–18.30.
 • Pris:
  69 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Tapaslunsj med drikke (vinsmaking eller vann) samt inngang til Piramides de Guimar og Casa de Abaco er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko, da vi ved to anledninger går litt lengre strekninger.
 • Mer:
  Mange trapper og nivåforskjeller. Personer med bevegelsesvansker bør rådføre seg med en Vingvert før bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Vi setter oss på bussen og tar den raskeste veien nordover, mot den frodige og mer historiske delen av øya. Vi stopper på halvveien for å se på et av Tenerifes mest interessante, men kanskje mindre kjente steder – pyramidene i Guimar. Her lærer vi mer om guanchefolket og historien bak pyramidene. Etter dette kjører vi til den gamle hovedstaden La Laguna for å se oss rundt i byen og titte på de gamle bygningene. Her får du også tid på egen hånd til å utforske byen i ditt eget tempo.

Vi fortsetter deretter inn i området Tacoronte hvor vi besøker trivelige Bodega Alvaro. Her får vi en full tapaslunsj med prøvesmaking av flere lokale viner, som du selvsagt kan kjøpe med deg om de faller i smak. Deretter går bussen videre til havnebyen Puerto de la Cruz hvor vi besøker Casa Abaco, et hus som nå er blitt til museum med en lang historie.

På hjemveien stopper vi ved Candelaria for et siste innblikk i øyas religion og historie. Dette er et sted dit pilgrimer valfarter i august måned for å tilbe Kanariøyenes skysthelgen jomfru Maria – Virgen de Candelaria. Når vi til slutt kommer ned til sørkysten igjen rekker vi å få med oss den vakre solnedgangen, selv om dette kan variere litt i løpet av året.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.