Historiske Tenerife

På denne utflukten får du oppleve det beste Tenerife har å by på, og alt på én og samme dag. Gjør deg klar for en dag fullspekket med nye opplevelser og inntrykk!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag (i vinterhalvåret)
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–18.30.
 • Pris:
  72 EUR pr. voksen, 31 EUR pr. barn.

  Tapaslunsj med drikke (vinsmaking eller vann) samt inngang til Piramides de Guimar og Casa de Abaco er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko, da vi ved to anledninger går litt lengre strekninger. En varm genser eller jakke, da det kan bli kjølig oppe i fjellene.
 • Mer:
  Mange trapper og nivåforskjeller. Personer med bevegelsesvansker bør rådføre seg med en Vingvert før bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Vi setter oss på bussen og tar den raskeste veien nordover, mot den frodige og mer historiske delen av øya. Vi stopper på halvveien for å se på et av Tenerifes mest interessante, men kanskje mindre kjente steder – pyramidene i Guimar. Her lærer vi mer om guanchefolket og historien bak pyramidene. Etter dette kjører vi til den gamle hovedstaden La Laguna for å se oss rundt i byen og titte på de gamle bygningene. Her får du også tid på egen hånd til å utforske byen i ditt eget tempo.

Vi fortsetter deretter inn i området Tacoronte hvor vi besøker trivelige Bodega Alvaro. Her får vi en full tapaslunsj med prøvesmaking av flere lokale viner, som du selvsagt kan kjøpe med deg om de faller i smak. Deretter går bussen videre til havnebyen Puerto de la Cruz hvor vi besøker Casa Abaco, et hus som nå er blitt til museum med en lang historie.

På hjemveien stopper vi ved Candelaria for et siste innblikk i øyas religion og historie. Dette er et sted dit pilgrimer valfarter i august måned for å tilbe Kanariøyenes skysthelgen jomfru Maria – Virgen de Candelaria. Når vi til slutt kommer ned til sørkysten igjen rekker vi å få med oss den vakre solnedgangen, selv om dette kan variere litt i løpet av året.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.