Alcudia, vin og tapas

Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på en heldagsutflukt til nordsiden av øya, der vi får litt tid til å oppleve den gamle delen av Alcudia på egen hånd, før vi fortsetter videre til vinbodegaen Angel og dagens kulinariske høydepunkt – vinsmaking og tapas!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.00–16.30
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen.

  Det blir servert en lett brunsj og drikke under Purobeds presentasjon. På bodegaen serveres det fire ulike viner og enkle tapas.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske.
 • Mer:
  Utflukten presenteres i samarbeid med Purobed – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby denne utflukten til redusert pris.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi starter dagen i den gamle bydelen av Alcudia, på nordkysten av øya. Her blir det mulighet til å rusle rundt på egen hånd, jakte skatter blant de lokale produktene og kanskje se etter koselige steder å slå seg ned. Det ligger flere små butikker her, og arkitekturen er også verdt å se nærmere på. Glem heller ikke å ta en spasertur på den gamle bymuren. Etter en deilig formiddag går turen videre til vår samarbeidspartner Purobed og deres showroom som ligger like utenfor Pollensa. Her får vi servert brunsj med vin, kaffe og likør samtidig som vi får en inspirerende og underholdende presentasjon om god søvnkvalitet.

Derfra går ferden ut på vinmarkene der vi kan nyte storslått natur og utsikt mot Tramuntanafjellene i vest. Målet er den lille bodegaen Angel i nærheten av Santa Maria. Her går vi en runde gjennom vinplantasjen og opp til bodegaen, der vi får en innføring i vinproduksjonen. besøket avsluttes med vinsmaking med litt tapas til. Vi får smake fire av bodegaens viner: en hvit, en rosé og to røde. Det blir også mulighet til å kjøpe med seg vin hjem for den som ønsker det.

Etter at vi har opplevd den herlige atmosfæren på vingården reiser vi tilbake til sydkysten.

I forbindelse med presentasjonen hos Purobed blir det servert en enkel brunsj med drikke. På bodegaen serveres det fire ulike viner og enkel tapas. Utflukten presenteres i samarbeid med Purobed, en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby denne utflukten til redusert pris.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.