Marked, vin og tapas – fra sør

Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på en heldagstur til nordsiden av øya, opp i fjellene og ned til Puerto Pollensa der vi besøker det lokale markedet og virkelig tar inn stemningen i denne sjarmerende landsbyen, før vi fortsetter videre til en koselig vinbodega for vinsmaking og tapas.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–16.30
 • Pris:
  29 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Det blir servert en lett lunsj og drikke under PuroWools presentasjon. På bodegaen serveres det fire ulike viner og enkle tapas.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko samt badetøy og håndkle, hvis du ønsker å ta et bad i Puerto Pollensa.
 • Mer:
  Denne utflukten presenteres i samarbeid med PuroWool – en av Skandinavias ledende produsenter av sengeprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby denne utflukten til redusert pris, faktisk under halvparten av ordinær pris.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

VI starter dagen i den lille feriebyen Puerto de Pollensa, ikke langt fra Alcudia, på norskysten av øya. Her blir det mulighet til å rusle rundt på det lokale markedet på egen hånd, og kanskje gjøre et godt kjøp. Puerto de Pollensa er en sjarmerende, liten ferieby, og de mange kafeene og restaurantene langs strandpromenaden bidrar til den hyggelig atmosfæren. Etter en deilig formiddag går turen videre til vår samarbeidspartner Purowool og deres showroom som ligger like utenfor Pollensa. Her får vi servert lunsj med vin, kaffe og likør samtidig som vi får en inspirerende og underholdende presentasjon om god søvnkvalitet.

Deretter kjører vi til selve Pollensa der vi gjør et kort stopp. De som har lyst kan gå opp de 365 trappetrinnene til et lite kapell for å beundre den flotte utsikten. Derfra går ferden ut på vinmarkene der vi kan nyte storslått natur og utsikt mot Tramuntanafjellene i vest. Målet er den lille bodegaen Angel i nærheten av Santa Maria. Her går vi en runde gjennom vinplantasjen og opp til bodegaen, der vi får en innføring i vinproduksjonen. besøket avsluttes med vinsmaking med litt tapas til. Vi får smake fire av bodegaens viner: en hvit, en rosé og to røde. Det blir også mulighet til å kjøpe med seg vin hjem for den som ønsker det.

Etter at vi har opplevd den herlige atmosfæren på vingården reiser vi tilbake til sydkysten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.