Jeepsafari i solnedgangen

Hva med en kveldsutflukt med jeep i solnedgangen? På denne spennende turen får du oppleve både Campanário, São Paulo, Ribera Brava og Ponta do Sol for å få sett den spektakulære solnedgangen. Vi rekker også en lett levadavandring langs Levada do Norte.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  41 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og behagelige tursko. Det kan bli kalde temperaturer og regn i fjellene, så det lønner seg å ha med en ekstra genser i tillegg til paraply eller regnjakke. Fotturen tar ca. 30 minutter.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Utflukten kombinerer to av Madeiras mest kjente opplevelser: levadaer og en som regel fantastisk solnedgang. Vi kjører mot Campanário, São Paulo, Ribera Brava og landsbyen Ponta do Sol for å se den spektakulære solnedgangen. Jeepturen går på eventyrlige veier gjennom vakre landskap, men først blir det tid til en lett levadavandring langs Levada do Norte.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.