Jeepsafari i solnedgangen
Hva med en kveldstur med jeep i solnedgangen? På denne spennende turen får du oppleve både Campanário, São Paulo, Ribera Brava og Ponta do Sol for å få sett den spektakulære solnedgangen. Vi rekker også en lett levadavandring langs Levada do Norte, med en tilhørende Poncha, en drink laget på sukkerrør - en spesialitet på Madeira.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  37 EUR pr. voksen, 37 EUR pr. barn.

  Et glass Poncha er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og behagelige tursko. Det kan bli kalde temperaturer og regn i fjellene, så det lønner seg å ha med en ekstra genser i tillegg til paraply eller regnjakke. Fotturen tar ca. 30 minutter.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

På denne turen kombinerer vi to av Madeiras mest kjente opplevelser: levadaer og solnedganger uten sidestykke. Vi kjører mot Campanário, São Paulo, Ribera Brava og landsbyen Campo do Sol for å se den spektakulære solnedgangen. Jeepturen går gjennom vakre landskap, men først blir det tid til en lett levadavandring langs Levada do Norte og litt Poncha, en tradisjonell drink på Madeira, med sprit laget på sukkerrør-juice.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.