Coco Bongo

Bli med på en festkveld med dominikanske toner og karibisk atmosfære. Utflukten selges i perioden november–mars.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag , torsdag, fredag, lørdag og søndag for gjester som bor i Punta Cana. Kun torsdager for gjester som bor i Bayahibe.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 19.00–01.30. Bussen tilbake til hotellet går kl. 01.30. Vil du reise tilbake til hotellet tidligere, ordner du taxi og betaler for dette på egen hånd.
 • Pris:
  85 USD pr. voksen.

  Grunnpakken til 85 USD/person inkluderer en velkomstdrink, musikk, show og fest samt drinker med lokal alkohol kl. 20.00–24.00. Gullpakken til 155 USD/person inkluderer i tillegg til det nevnte over, bordservering og drinker med internasjonal alkohol kl. 20.00–24.00. Busstransport tur og retur fra hotellet er inkludert uansett hvilken pakke du velger. Kontakt Vingverten for mer informasjon om de forskjellige prisene.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable sko, penklær og partyhumør!
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Drikke er inkludert

Coco Bongo er en kombinasjon av Cirque de Soleil, konsert, teater og diskotek!

Et (eller flere..) besøk på Coco Bongo burde være festløvenes førsteprioritet i ferien på Den dominikanske republikk. Her kombineres herlig musikk, høy feststemning og god service – alt som må til for en fargerik og minneverdig opplevelse.

Coco Bongo passer kanskje best for et ungt/middelaldrende publikum, men ALLE er velkommen. Det viktigste er at man har et åpent sinn for en partykveld på karibisk vis!

I konseptet inngår musikk og underholdning med alt fra akrobatikk til fremførelse av kjendis look-a-likes som Michael Jackson, Freddie Mercury og Madonna.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.