Ukjente Albania
Albania, med sine mysterier og hemmeligheter, åpner sine dører for resten av Europa. Bli med på en heldagsutflukt med buss og båt, og opplev et annerledes land. Visum og lunsj er inkludert. Ikke glem passet!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , onsdag, torsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.30–19.00.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, komfortable sko og pass.
 • Mer:
  Visum til Albania og inngang til Butrint er inkludert. Havneskatt på 10 euro pr. person kommer i tillegg. Husk å ta med pass, og undersøk reiseforsikringen din på forhånd, da Albania ikke er medlem av EU.
  Båtturen til Saranda (fra Korfu) går med en raskere hydrofoil-båt. Hjemreisen går med en mindre ferge.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Dagen starter med en busstur til havnen i Korfu by, og derfra tar vi båt til det kjente feriestedet Saranda på den albanske rivieraen. Her er det en koselig strandpromenade med mange hyggelige restauranter og barer. Omgivelsene byr på urørte strender, vakkert landskap og vennlig befolkning.

Fra Saranda går ferden sørover med buss til Butrint, et besøk som særlig vil falle i smak hos den historieinteresserte. Byen har gjennom tidene vært både under gresk, romersk, bysantisk, venetiansk og ottomansk styre, noe som selvfølgelig har satt sine spor. På veien dit får vi vite mer om Albanias historie og om hvordan livet er i dag.

I Butrint kan du bli med på en guidet tur på ca. 2 timer, sammen med den lokale guiden. Utgravingene som vi ser er fortsatt imponerendem og den spesielle kombinasjonen av ruiner og vegetasjon sørger for skyggefulle omgivelser og en litt mystisk atmosfære. I dag står Butrint på UNESCOs verdensarvliste og kommer derfor til å bevares som den er nå.

Så er det på tide med en tradisjonell albansk lunsj og deretter tid på egen hånd i Saranda. Her kan du utforske byen, ta en kaffekopp eller rusle langs strandpromenaden og kjøp en suvenir eller to. Etterpå er det på tide å gå om bord igjen og vende tilbake til Korfu.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.