SUP – Stand Up Paddling

Stand Up Paddling er kanskje den aller mest populære vannsportaktiviteten for tiden. Med et SUP-brett kan du fra sjøsiden oppleve bortgjemte viker langs kyst- og strandlinjen, som ellers ikke er lett tilgjengelig.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.30–10.30 og kl. 17.30–19.30.
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 34 EUR pr. barn.

  Instruktør, SUP-brett, flytevest, neoprensko, transport til Sutivan og tilbake til Supetar.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, klesskift, håndkle, badeklær, penger til is og drikke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Hvis du ikke har tidligere erfaring med SUP, så kommer du til å starte med å høre på grunnleggende instruksjoner før eventyret kan begynne. Profesjonelle instruktører blir med hele dagen.

Padlingen starter fra stranden Lucica ved Sutivan på på nordvestre Brac. Her kan du nyte den urørte og karrige naturen og det krystallklare vannet. Området er stille og har ikke båttrafikk, så du kan i ro og mak konsentrere deg om padlingen og naturen. Det blir mange muligheter for svømmestopp underveis. På Likva-stranden tar vi oss tid til et lengre stopp og her kan du nyte en is eller kjøpe noe å drikke mens du henter deg inn, før vi vender tilbake til Sutivan.

Padletrekningen er ca. 1 nautisk mil (NM) eller rett under 2 km, og du har to timer på deg. Vanskelighetsgraden er enkel og denne utflukten betraktes som en familieaktivitet. All padling foregår langs stranden og på grunt vann, men selv om du får flytevest og beskyttelsesutstyr så bør du selvfølgelig være svømmedyktig. Du kan forlenge padleturen ved å betale ekstra på stedet, hvis du vil fortsette.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.