Solnedgang til havs med MV Phuket Champagne

Bli med på en vakker utflukt til havs, som starter med bading og snorkling og avsluttes med en magisk solnedgang. Mat og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og søndag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.00–19.30
 • Pris:
  3600 THB pr. voksen, 1800 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder fra 4–12 år. Middag og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, solkrem, håndkle og penger.
 • Mer:
  Båtens rute avgjøres av vær og vind, og kan derfor forandres. Dette avgjøres den dagen utflukten går. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

MV Phuket Champagne tar oss med ut til havs denne ettermiddagen og kvelden. Utflukten starter om bord, der vi får nyte solens stråler mens skipet setter kursen mot vårt første stopp, som er utenfor øyene Maiton og Coral Island. Her får vi tid til å snorkle og oppleve livet under vann. Når vi blir sultne fortsetter vi mot Phrohm Thep-odden der vi spiser en herlig middag sammen. Gode og mette seiler vi innover for å få med oss den spektakulære solnedgangen. Nyt de fortryllende fargene og det magiske øyeblikket når solen går ned i horisonten.

Dette er den perfekte utflukten for deg som vil ha sol, bading og snorkling og deretter avslutte med en vakker solnedgang.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.