La Moet – Sun and Sunset Cruise

Bli med på en vakker utflukt til havs, som starter med bading og snorkling og avsluttes med en magisk solnedgang. Mat og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag og tirsdag vinteren 2023/2024. Fra 1.11.–15.12.2024 går utflukten kun søndager, men etter det også tirsdager resten av vinteren 2024/2025.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.00–19.30
 • Pris:
  3600 THB pr. voksen.

  Angitt pris gjelder for vinteren 2023/2024. Prisene for vinteren 2024/2025: Fra 1.11.–15.12.2024 koster utflukten 3.250 THB, etter 15.12. 3.600 THB. Middag og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 16 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, solkrem, håndkle og penger.
 • Mer:
  Båtens rute avgjøres av vær og vind, og kan derfor forandres. Dette avgjøres den dagen utflukten går. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
MV Phuket Champagne tar oss med ut til havs denne ettermiddagen og kvelden. Utflukten starter om bord, der vi får nyte solens stråler mens skipet setter kursen mot vårt første stopp, som er utenfor øyene Maiton og Coral Island. Her får vi tid til å snorkle og oppleve livet under vann. Når vi blir sultne fortsetter vi mot Phrohm Thep-odden der vi spiser en herlig middag sammen. Gode og mette seiler vi innover for å få med oss den spektakulære solnedgangen. Nyt de fortryllende fargene og det magiske øyeblikket når solen går ned i horisonten.

Dette er en romantisk utflukt for deg som vil ha sol, bading og snorkling og deretter avslutte med en vakker solnedgang.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.