Skala Sikaminia
Skala Sikaminia
Bli med på en herlig utflukt til Skala Sikaminia. Her venter en idyllisk landsby, greske tavernaer og fine severdigheter.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 10.30–16.00
 • Pris:
  27 EUR pr. voksen, 16 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord på båten, og det er tavernaer i Skala Sikaminia.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, badesko og håndkle.
 • Mer:
  Transport til og fra havnen kommer i tillegg, og er på egen hånd. Båten går fra både Petra og Molivos.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

På formiddagen setter vi kursen nordover for at vi skal få nyte utsikten over Egeerhavet. Ved avreise fra havnen passer vi på å beundre den vakre utsikten over Molivos og Gattelusi-borgen. Vi passerer Eftalou, den lille landsbyen nord for Molivos som er kjent for sine varme kilder, før vi kommer til Skala Sikaminias kyst. Herfra har vi god utsikt over den idylliske landsbyen og kirken 'Madonna the Mermaid' som ligger på en liten klippe.

Når vi går i land får du tid på egen hånd før båten går tilbake. Spis lunsj på en av de koselige tavernaene, eller ta turen til Kagiastranden 10 minutter unna – der kan du nyte solen, havet og snorkle i det klare vannet. Eller hva med en tur opp på klippen for å se nærmere på kirken?

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.