Mezekveld – Othonas
En velsmakende rundreise i det greske kjøkken med mange forskjellige meze-retter og så mye lokalt vin du ønsker. Vi er glade for å kunne tilby en god middag på restaurant Othonas, som en hyggelig innledning på ferien. Denne kvelden dreier seg om nydelig, lokal mat i flotte omgivelser. Kvelden avsluttes selvsagt med et glass av den lokale drikken Raki.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt , ca. kl. 18.00–21.00
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Mezemiddag, vin og vann er inkludert. Barn kan velge mellom mezemiddag og souvlaki-tallerken. Brus/juice til barn.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Mer:
  Transport er ikke inkludert. Ta på gode sko til turen til og fra restauranten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Rethymnon er Kretas tredje største by og har en herlig blanding av tyrkisk og venetiansk stil. Med sine trange gater og særegne smug har byen en egen karakter og atmosfære, og er vel verdt et besøk. Vi er glade for å kunne tilby en god middag som en hyggelig innledning på ferien. Denne kvelden dreier seg om nydelig, lokal mat i flotte omgivelser.

Restaurant Othonas byr på en rekke spesialiteter fra det kretiske kjøkken. Mange forskjellige meze-retter og så mye lokal vin du vil ha.

Kvelden avsluttes selvsagt med et glass av den lokale drikken Raki

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.