Mezekveld – Othonas
Mezekveld – Othonas
En velsmakende rundreise i det greske kjøkken med mange forskjellige meze-retter og så mye lokalt vin du ønsker. Vi er glade for å kunne tilby en god middag på restaurant Othonas, som en hyggelig innledning på ferien. Denne kvelden dreier seg om nydelig, lokal mat i flotte omgivelser. Kvelden avsluttes selvsagt med et glass av den lokale drikken Raki.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt , ca. kl. 18.00–21.00
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Mezemiddag, vin og vann er inkludert. Barn kan velge mellom mezemiddag og souvlaki-tallerken. Brus/juice til barn.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Mer:
  Transport er ikke inkludert. Ta på gode sko til turen til og fra restauranten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Rethymnon er Kretas tredje største by og har en herlig blanding av tyrkisk og venetiansk stil. Med sine trange gater og særegne smug har byen en egen karakter og atmosfære, og er vel verdt et besøk. Vi er glade for å kunne tilby en god middag som en hyggelig innledning på ferien. Denne kvelden dreier seg om nydelig, lokal mat i flotte omgivelser.

Restaurant Othonas byr på en rekke spesialiteter fra det kretiske kjøkken. Mange forskjellige meze-retter og så mye lokal vin du vil ha.

Kvelden avsluttes selvsagt med et glass av den lokale drikken Raki

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.